Zwangerschapsmassage

Ben je zwanger en verlang je ernaar om weer eens lekker op je buik te liggen?

Een massage op een speciaal ontworpen massagetafel voor zwangere vrouwen. De tafel is ontworpen in samenwerking met verloskundigen en massagetherapeuten. Deze tafel heeft een groot gat voor de buik met een band ter ondersteuning en 2 extra gaten voor de borsten, zodat je weer eens heerlijk op je buik kunt liggen.

Tijdens een massage kom je even tot rust en kan het lichaam zich helemaal ontspannen. Door deze ontspanning kun je de zwangerschap bewuster en intenser ervaren. Een massage maakt de spieren soepeler, de ademhaling wordt dieper en je hoofd komt helemaal tot rust. Je lichaam kan zich herstellen. Hierdoor kun je diep contact maken met de baby. De baby in je buik voelt dat je je ontspant en zal hierop reageren. Of door af en toe te schoppen, óf juist door ook te genieten van jouw rust.

zwangere vrouw buik massagesurmer
Een mooi contactmoment tussen jullie tweetjes.

De zwangerschapsperiode is een mooie tijd, waarin er veel verandert in je lichaam. Veel voorkomende lichamelijke klachten zijn pijn in de rug, nek- en schouderregio, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen. Een zwangerschapsmassage geeft verlichting van pijn en ongemak. Het verbetert de bloedcirculatie en het werkt kalmerend, pijnbestrijdend en het geeft een geluksgevoel. De placenta wordt beter doorbloed en afvalstoffen kunnen sneller uit het lichaam verwijderd worden.

Er wordt gebruik gemaakt van een amandelolie waaraan een etherische olie is toegevoegd. Regelmatig de buik met deze olie masseren werkt preventief bij zwangerschapsstriemen (striae). Je kunt een zwangerschapsmassage ondergaan vanaf 12 weken zwangerschap tot aan de bevalling, dit kan zo vaak je wilt en zelfs na de uitgerekende datum. Daarna helpt een postnatale massage je om sneller te herstellen. Het vermindert stemmingswisselingen en vermoeidheid.

Laat je heerlijk verwennen na de bevalling, als je voor een zwangerschapsmassage bent geweest krijg je € 5 korting op een mama massage!
Samen met je kindje genieten kan natuurlijk ook. Wanneer je voor een zwangerschapsmassage bent geweest, krijg je € 15 korting op de cursus baby massage!