Voedingsadvies

Goede voeding is belangrijk om lekker in je vel te zitten. Wanneer je gezond eet voel je je fitter en zul je meer energie hebben. Kies voor pure, onbewerkte producten en seizoen producten. De kant en klare maaltijdsalades, poederzakjes en pakjes zitten vol met smaakversterkers, conserveermiddelen, kleurstof en e-nummers. Als je het zelf maakt weet je precies wat er in zit. En je zult zien dat het nog lekker is ook. Want het is natuurlijk ook belangrijk dat gezond eten lekker is!

Ervaar wat gezonde en pure voeding met je gezondheid doet. Minder of geen last meer van migraine, eczeem, bloedsuikerschommelingen, opgeblazen gevoel, brandend maagzuur, haaruitval en acne. Meer energie, beter kunnen slapen, dalen van cholesterolwaarden en bloeddruk, gezond gewicht.

Vergoedingen zorgverzekeraars
Voor voedingsadvies is geen verwijzing van de (huis)arts of specialist nodig. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BGN waardoor de meeste zorgverzekeraars de consulten (gedeeltelijk) zullen vergoeden. Informeer bij je zorgverzekeraar wat jouw vergoeding is of klik hier. Je wordt doorgeleid naar de BGN-website voor een actueel overzicht van alle zorgverzekeraars en de vergoedingen.

Wil je een gezond gewicht, meer energie, lekkerder in je vel zitten of gewoon advies over gezonde voeding?