Lypossageâ„¢

Voor een gladde strakke huid, verminderde huidomvang, Anti-cellulitis.

Wat is lypossageâ„¢

Deze manuele massage techniek is ontwikkeld door de Amerikaan Charles Wiltsie; een internationaal welbekende massage therapeut en trainer. Hij heeft in 1999 met 100 vrouwen een studieproject over cellulitis en overgewicht uitgevoerd. De resultaten hiervan zijn in diverse Amerikaanse vakbladen gepubliceerd.

De intensieve handgrepen van deze massage hebben een directe invloed op het bindweefsel, lymfe, bloedcirculatie en het stofwisselingsproces. Deze massage verwijdert het teveel aan vocht en vet in het onderhuids bindweefsel waardoor de huid weer glad en strak wordt. De huidomvang wordt minder en cellulitis verdwijnt.
lypossage massagesurmer

Het vetweefsel in ons lichaam heeft een beschermende functie maar is ook een opslagplaats van veel (ook niet afbreekbare) afvalstoffen. Deze dikke laag met een slechte stofwisseling heeft een zeer trage bloedcirculatie en voelt daarom ook koud aan. Vochtophopingen komen hier regelmatig voor. Voeding en kleding kunnen cellulitis sterk beïnvloeden.

Lypossage™ is uitermate geschikt voor bovenbenen, buik, billen, heupen, rug, bovenarmen en decolleté. Het vetweefsel kan hier het beste bewerkt worden met een snel waarneembaar resultaat. Vaak kan liposuctie/ liposculpture voorkomen worden wanneer u een intensieve lypossage kuurbehandeling ondergaat.

Ondersteunende lichaamsverzorging voor thuis

Om het effect van Lypossage te versterken, te versnellen en langer te behouden is het dagelijks gebruik van speciale lichaamsproducten thuis aan te bevelen. Het krachtige effect van de producten zorgt dat uw huid op de juiste plekken, juist daar waar u wilt, steviger en mooier wordt. De klinisch geteste en wetenschappelijk ontwikkelde werkstof combinaties van Eccelente verzekeren u, bij regelmatige toepassing, van mooie zichtbare resultaten. Het weefsel wordt elastischer, de huid gelijkmatiger en glad. De natuurzuivere substanties werken uiterst doeltreffend aan de probleemzones als bovenbenen, billen, buik en borsten. De celdeling wordt geactiveerd, de doorbloeding bevorderd en de stofwisseling gestimuleerd. Verzorgende oliën beschermen de huid tegen de schadelijke invloeden van buitenaf en maken de huid fluweelzacht.

Veiligheid

Lypossage™ is een veilige massage techniek voor het lichaam. De intensieve huidgrepen kunnen in het begin enigszins gevoelig zijn. Iedere gezond persoon kan deze massage zonder risico’s ondergaan.

Behandelschema