Contact

Voorstellen

Mijn naam is Marjolein Beukema. Ik ben gediplomeerd NGS sportmasseur en gelicenceerd stoelmasseur volgens de TouchPro® methode en heb verschillende soorten scholing gevolgd van klassieke massage, aromatherapie, shiatsu, lypossage, triggerpoint therapie, deep tissue massage, Dorn methode & Breuss massage, tot hotstone massage, voetreflextherapie, zwangerschapsmassage en babymassage. Verder heb ik de cursus stresscounseling gevolgd wat goed aansluit bij de ontspanningsmassages.
marjolein stoelmassage strand
Ook ben ik moeder van drie kinderen, hierdoor kan ik mij goed verplaatsen in de wereld van de zwangere vrouw en weet ik uit ervaring hoe belangrijk ontspanning is tijdens de zwangerschap.

Omdat ik het belangrijk vind om kwaliteit te bieden volg ik regelmatig bij- en nascholingen, nieuwe opleidingen en cursussen.

Tevens ben ik gediplomeerd doktersassistente en gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingscoach. Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen BGN en de Bond van Europese Reflexologen, deze waarborgen kwaliteit en professionaliteit.

Praktijk informatie

Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst
Kamer: Sorbonne 7 (volg bordjes Aqua Fitness Center)
Langelaan 3
2211 XT Noordwijkerhout
Het is tijdelijk niet mogelijk om een afspraak te maken!

06-2 23 25 239

Voor informatie of specifieke vragen kunt u ook altijd een e-mail sturen naar info@massagesurmer.nl

Voor meer informatie over het Aqua Fitness Center kunt u terecht op www.aquafitnesscenter.nl.

U hoeft geen eigen handoeken mee te nemen.
Er is genoeg parkeergelegenheid.